Sivuluettelo | Netti-Klaara | Kalevalamitasta | Julkaisut

Kultaportaat

ISBN 951-97412-8-3

IhmissuhderomaaniOtteita lukijoilta saaduista palautteista:

Hei Hilkka! Onnitteluni ja kiitos sinulle mukavista lukuhet­kistä ”Kultapor­taita” kavutessani. Kirjan teksti oli sopivan väljää ja ilmavaa, joten puu­duttavaa tun­netta ei tullut mis­sään vaiheessa. Melko lyhyet ja samalla lu­kuisat lu­vut piristi­vät mukavasti, ne muodostivat ikään kuin pieniä omia koko­naisuuksiaan, jotka kuitenkin nivoutuivat hyvin kokonaisuu­teen. Mur­teen käyttö toi mukavan lisänsä tarinaan, se toimi te­hokeinona ja samalla kuin kevennyksenä arjen harmauteen.”

Hei Hilkka, luin Kultaportaat. Aloitin lounaan jälkeen, luin ensin 40 si­vua ja sitten kirjan samaa vauhtia loppuun.
Henkilögalleria oli laaja, kirja kestää toisen lukukerran myö­hemmin. Sinä Hilkka, olit lukukokemuksessa koko ajan läsnä, en osannut etäännyttää tekstiä sinusta. Uskon, että kirjassa oli kuvattu osin myös omakohtaisia kokemuksiasi. Ihmeellinen on kirjoit­tajan vapaus, iloitaan siitä !”


Kirja on kovakantinen ja ommeltu. Kysy kirjastosta, kirjakaupasta tai minul­ta.

Keväällä 2007 julkaisin Lämmössä väreilee totuuden jano, ro­maanin, joka on itsenäinen jatko-osa Kultaportaille.Esittelyn ja kansikuvan tästä kirjasta löydät klikkaamalla kirjan nimeä.

Molempia kirjoja voit tilata kirjakaupasta, Kirjavälityksestä, tai suoraan mi­nulta jolloin hinta on vain 15 euroa kappale.

s-posti: hilkka.pulli(at)suomi24.fi